Wij helpen u graag!

Wc verstopt Meppel

Wc Verstopt Meppel? Stroomt uw toilet heel langzaam leeg? Of komt het water in het toilet omhoog? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen voordat u geen gebruik meer kunt maken van het toilet.
Een wc ontstoppen is een klus waar veel mensen liever niet zelf mee bezig gaan. Daarom staat Ontstoppingsdienst Meppel voor u klaar! Wij hebben uw toilet binnen een mum van tijd weer ontstopt.

De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Meppel zijn uitgerust met professionele ontstopping machines waarmee uw wc verstopping snel en vakkundig verholpen wordt. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen last meer heeft van die vervelende verstoppingen.

Zit uw wc verstopt Meppel? En heeft u hulp nodig met ontstoppen? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Meppel via 0522 201 961.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Meppel Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsdienst Meppel

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0522 201 961

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Meppel. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Meppel.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Meppel en omstreken

Ontstoppingsdienst Meppel

Wilt u uw wc ontstoppen? En zoekt u daarvoor een professionele ontstoppingsdienst? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Meppel helpen u graag!

Ons werkgebied is uiteraard in Meppel, maar het maakt ook niet uit als u in de omgeving woont. Wij hanteren geen voorrijkosten en komen u zo snel mogelijk helpen.

Naast het ontstoppen van uw afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Ontstoppingsbedrijf Meppel doen alles om ervoor te zorgen dat uw afvoer in optimale staat blijft.

Dus zit uw wc verstopt Meppel? En wilt u de wc verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Meppel staan voor u klaar! Bel voor een afspraak met een ervaren ontstopper via 0522 201 961.

Ontstoppen Wc Meppel
Ontstoppingsdienst Meppel

Jaren Ervaring

Meppel Wc Verstopt
Verstopping Riool Meppel

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Een wc verstopping ontstaat soms plotseling doordat er teveel wc papier is doorgespoeld of iets anders zoals bijvoorbeeld maandverband, tampons, of babydoekjes.
Ook kan er iets in afvoer zijn gevallen wat een verstopping veroorzaakt. Denk aan een wc rol of een wc-blokje. We hebben zelfs wel eens speelgoed uit de afvoer gehaald. Dergelijke verstoppingen bevinden zich vaak in de sifon van het toilet. Dit kunt u soms nog ontstoppen met een plopper om de blokkade terug de wc in te halen.

Het is ook mogelijk dat de verstopping diep in het riool zit. Dit is dan vaak een ophoping van vet, etensresten, zeepresten, haren, etc. Dergelijke verstoppingen ontstaan in verloop van tijd en zijn lastig om zelf te verhelpen. De wc moet dan eerst gedemonteerd worden voor het gebruiken van een ontstoppingsveer.

Zit uw wc verstopt? Neem dan gerust contact op via 0522 201 961 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Meppel. Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Wilt u zelf uw wc ontstoppen? Dan is het belangrijk om te achterhalen wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt.
Heeft u teveel wc papier doorgespoeld? Of iets anders zoals bijvoorbeeld maandverband, tampons, luiers, doekjes, etc.? Dan zit de verstopping vaak in de sifon van de wc.

Een sifon ontstoppen kunt u het best doen met een plopper. Met een plopper kunt u zuigkracht creëren waardoor de blokkade terug de wc pot in gehaald kan worden. Eventueel kunt u ook rubberen handschoenen aantrekken en met uw hand voelen of er een blokkade in de sifon zit.

Heeft u niks doorgespoeld wat de oorzaak zou kunnen zijn van de verstopping? Dan is het waarschijnlijk een rioolverstopping. Zo’n verstopping verhelpen is wat lastiger..

Een ontstoppingsveer kan niet zomaar de wc pot in geduwd worden. Dan komt u vast te zitten en beschadigt u de wc pot en de afvoer. De wc pot moet eerst gedemonteerd worden.

Het vervelende van rioolverstoppingen is ook dat er vaak een ophoping vast blijft zitten aan de binnenwand van de afvoer. Deze ophoping wordt na verloop van tijd weer een verstopping. Zo komen verstoppingen steeds terug. Dit kan erg vervelend zijn!

Heeft u (vaker) last van een wc verstopping? Dan is het verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen om de afvoer en het riool met hoge druk door te spuiten.

Onze hoge druk machine is zo krachtig dat alle wanden weer helemaal schoon zijn. U heeft dan geen last meer van die vervelende verstoppingen of een vieze rioollucht in huis.

Is zelf uw wc ontstoppen niet gelukt? En wilt u graag een ervaren vakman u komt helpen om de wc verstopping te verhelpen? Neem dan gerust contact op via 0522 201 961 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Meppel.

Verstopping Wc Meppel
Riool Verstopt Meppel
Loodgietersbedrijf Meppel
Meppel Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Wilt u de sifon ontstoppen? De makkelijkste manier om dit te doen is met de hand. Het is wel aan te raden om dan eerst rubberen handschoenen aan te trekken. Zo kunt u eenvoudig voelen of er een blokkade in de sifon zit.
Wilt u liever niet met uw handen in de wc? Begrijpelijk. U kunt de sifon ook proberen te ontstoppen met een plopper. Zo kunt u zuigkracht creëren om de blokkade uit de sifon terug de wc pot in te zuigen. Dit kan dan niet nog eens doorgespoeld worden.

Gelukt? Spoel de afvoer van de wc nog even goed door met een emmer met warm water en afwasmiddel. Zo kunt u de de leiding ontvetten en de laatste resten wegspoelen.

Let op dat het water niet te heet is, dit beschadigt het porselein van de wc. In het ergste geval kan uw toiletpot zelfs breken!

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

Wilt uw wc ontstoppen met een plopper? Hieronder hebben wij beschreven hoe u dit het best kunt doen.
De plopper is een ouderwetse manier om een verstopping te verhelpen. Met een plopper kunt u zuigkracht creëren. De blokkade komt hierdoor hopelijk terug in de toiletpot.

Het is bij deze methode belangrijk dat u niet te hard drukt met de steel wanneer u de plopper gebruikt. Dit kan ervoor zorgen dat de blokkade vaster geduwd wordt in de wc.

Het gaat bij deze methode om de zuigkracht die er gecreëerd wordt, met de terugtrekkende beweging. De wc ontstoppen met een plopper gaat als volgt:

Maak de rubberen zuignap van de plopper flexibel. Dit doet u door het rubber onder de warme kraan te houden. Hierdoor sluit de zuignap beter aan op de afvoer van de wc.

Zet de zuignap op de afvoer van het toilet. Druk de steel zachtjes naar beneden. Trek de steel vervolgens weer naar u toe.

Voelt u dat de zuignap een beetje vast zit met lostrekken? Mooi, dan creëert u de nodige zuigkracht.

Ziet u deeltjes van de verstopping in de wc? Dan gaat het de goede kant op. Nog een paar keer ‘ploppen’ en dan kunt u de blokkade hopelijk met de hand verwijderen.

Gelukt? Doe een lepel afwasmiddel in een emmer en vul de emmer met warm water. Giet de emmer leeg in de wc om de laatste resten weg te spoelen.

Wc Ontstoppingsdienst Meppel
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Meppel
Wc Ontstoppen Meppel
Riool Verstopping Meppel

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Wilt u uw wc verstopping verhelpen met afwasmiddel? Dit kan een effectieve methode zijn als de wc verstopping veroorzaakt wordt door een rioolverstopping. Het afwasmiddel zorgt ervoor dat het vuil los komt van de wanden.
Daarom is afwasmiddel ook een geschikte methode om blokkades los te laten komen. De wc verstopping verhelpen met afwasmiddel gaat als volgt:

Het is aan te raden om eerst een handdoek rondom de wc te leggen om het opspattende of overlopende water op te vangen.

Vul vervolgens een emmer of bak met warm water. Doe hier een eetlepel afwasmiddel en roer het mengsel. Let op dat het water niet te heet is. Kokend heet water kan het porselein van de wc beschadigen of zelfs doen breken.

Giet de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de gootsteen. De hoogte geeft het water extra kracht mee en zorgt voor meer druk op de wc verstopping.

Gelukt om de verstopping weg te spoelen? Spoel de wc dan na afloop nog eens goed door met een emmer warm water.

Niet gelukt om de wc verstopping te verhelpen? Dan is de kans groot dat de wc toch echt gedemonteerd moet worden om de wc te ontstoppen.

Ontstoppingsdienst Meppel helpt u graag, neem gerust contact op voor een afspraak!

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Wij raden u aan om op te passen met een ontstoppingsveer. U kan een ontstoppingsveer niet door een toiletpot heen duwen. Dan beschadigt u de toiletpot en de afvoer.

De wc moet eerst gedemonteerd worden om een veer te kunnen gebruiken. Dan is het de vraag of uw veer lang genoeg is om bij de rioolverstopping te komen. Wij raden u aan om een ervaren vakman in te schakelen op het moment dat een veer nodig is.

Met Ontstoppingsdienst Meppel weet u zeker dat het goed en snel opgelost wordt. Neem gerust contact op via 0522 201 961 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder.

Wc Verstopt Meppel
Riool Ontstoppen Meppel Veermachine
Meppel Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Meppel

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Veel ontstoppingsmiddelen zijn chemisch en hebben een bijtende werking. Dit kan blijvende schade opleveren aan de afvoerbuizen.

Daarnaast is het niet aan te raden om er zelf mee in contact te komen. U kunt een chemische verbranding oplopen als u het middel op uw huid krijgt en van de vrijkomende dampen kunt u luchtwegproblemen krijgen.

De ontstoppingsmiddelen werken vaak ook maar beperkt. Wij komen vrijwel dagelijks bij mensen die meerdere middelen in de wc hebben gegooid, zonder het gewenste effect.

Soms loopt het water wel iets beter maar zit de blokkade er nog steeds. Dan zorgen wij ervoor dat het ontstopt is en stromen al die chemicaliën in het rioolwater. Hierdoor wordt het water onnodig vervuild. De chemicaliën moeten ook afgebroken worden. Dit is niet goed voor de waterzuivering en het milieu in Nederland.

Gebruikt u ook liever geen chemische ontstopper? Of heeft u al een ontstoppingsmiddel geprobeerd zonder het gewenste resultaat? Geen zorgen. Maak gerust een afspraak met Ontstoppingsdienst Meppel naar 0522 201 961.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Om toilet verstoppingen te voorkomen is het belangrijk dat u verantwoord omgaat met de afvoeren in huis. Dit wil zeggen dat u bijvoorbeeld geen vet, olie, en/of etensresten door de wc wegspoelt.
Ook is het aan te raden om niet teveel wc papier in één keer weg te spoelen. Het is begrijpelijk dat er soms vaak afgeveegd moet worden, maar het kan geen kwaad om een tweede keer door te spoelen.

Maak de wc ook tijdig schoon om aanslag en ander vuil in de afvoer te voorkomen. Daarnaast kunt u de wc regelmatig doorspoelen met een emmer met afwasmiddel. Het afwasmiddel maakt het vuil ook los en ontvet de afvoerbuis.

Wilt u zeker weten dat u geen verstoppingen meer heeft? Dan zou u eens in de zoveel tijd een rioolreiniging moeten laten uitvoeren. Door de schone afvoerbuizen wordt de kans op een verstopping geminimaliseerd en gaan de afvoerbuizen langer mee.

Wc Verstopping Meppel
Meppel Riool Ontstopping
Meppel Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Meppel

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is uw wc verstopt? Of heeft u meerdere afvoeren die verstopt zitten? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsdienst Meppel!
Onze vakmannen hebben jaren ervaring met het verhelpen van wc verstoppingen. De werkwijze van Ontstoppingsdienst Meppel is daarom ook zeer effectief. In de meeste gevallen lossen wij de verstopping op binnen 30 minuten.

Wij zijn geen prijsvechters, wij leveren kwaliteit tegen eerlijke tarieven. De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen waaronder: de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Bij Ontstoppingsbedrijf Meppel heeft u geen vervelende financiële verrassingen achteraf. Op locatie beoordelen wij de situatie en ontvangt u een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord gaat.

Het maakt niet uit waar in Meppel om omgeving u woont, wij komen overal en hanteren daarbij geen voorrijkosten. Neem gerust contact op via 0522 201 961 om een afspraak te maken met Ontstoppingsdienst Meppel.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Meppel
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Meppel rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0522 201 961

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Meppel

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Meppel

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Meppel!

Afvoer Ontstoppen Meppel

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Meppel

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Meppel

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Meppel

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Meppel

Ontstoppingsdienst Meppel heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn namelijk al vanaf 1992 vrijwel elke dag druk met het blij maken van particulieren en bedrijven door het verhelpen van verstoppingen.

Naast het verhelpen van een verstopping kan Ontstoppingsdienst Meppel u ook helpen met een rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of reparatie. Wij weten door ons werk als ontstoppingbedrijf ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Meppel via 0522 201 961.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Meppel te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar! Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0522 201 961.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen.

U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0522 201 961.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0522 201 961.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
Ja, deze krijgt u via de mail.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0522 201 961.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 0522 201 961 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Meppel uit?
Ontstoppingsdienst Meppel is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Waar u ook woont in Meppel of omgeving, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!